what are you looking for?

¿Qué buscas? Què busques?

Image Alt

Auditori

I a més, de manera gratuïta...

Equals

2019 ‧ Drama/Fantasia

Equals és l’adaptació de l’obra curta de Shun Umezawa publicada per ECC dins del manga Utopias, l’adaptació del guió va anar a càrrec de Santiago Taboada i la direcció va ser de Javier Yañez. És una història de “terror social” sobre els límits de l’amor i del valor de tenir la nostra pròpia identitat per fer-nos veritablement especials.

Mighty Boy

2013 ‧ Comèdia/Fantasia

Mighty Boy és la primera adaptació oficial que es va realitzar a Espanya d’un manga a live action, una obra original de Naoki Urasawa originalment publicada al Japó per Shogakukan i a Espanya per Planeta dins del recopilatori, Obres Curtes de Naomi Urasawa, Va ser adaptada al guió per Miguel Moran i dirigida per Javier Yañez, embarcada dins del gènere de l’humor, ens explica els secrets d’un rodatge Tokusatsu que té lloc a Espanya.

Javier Yañez Sanz

Entrevista

Javier Yánez, Madrid (1982), és un director que destaca principalment per la seva capacitat de narrar històries de ficció esglaiadores i emocionants que, a través del gènere fantàstic i el terror, reflexionen sobre diferents realitats socials. Entre els seus treballs de ficció té curtmetratges com Mighty Boy, Amor Sacro o Equals. Javier Yáñez és CEO de la productora WEWOTION, amb la que ha dirigit espots publicitaris per a marques com Cocacola, Desperados, Mastercard o l’Ambaixada del Japó, i ha realitzat efectes especials per a videoclips d’aertistes com ara Najwa Nirmi, Rels B, Bastille, Natty Peluso o C. Tangana. També va participar als efectes especials del curt guanyador del Goya i nominat a l’Òscar Aquel no era yo.